Autologistika

Sektor autologistike INTER WM d.o.o. posluje u okviru terminala kompanije Progres u Krnjači. Kapaciteti celog kompleksa su 77Ha, od toga je 17.000m2 poslovnih objekata, a ostatak čini prateća infrastruktura. Kompleks je izgrađen namenski za poslove autologistike i sadrži sve prateće sadržaje, koji su neophodni za obavljanje ove delatnosti.

Tim zaposlenih u sektoru autologistike INTER WM d.o.o. ima višegodišnje iskustvo u svim vrstama poslova iz domena autologistike, kao što su: organizacija transporta vozila, skladištenja vozila, carinjenja vozila i svih povezanih usluga prema zahtevima klijenata iz auto industrije.  

U mogućnosti smo da ponudimo kompletan servis, ali i bilo koji od navedenih segmenata i prepoznatljivi smo na tržištu kao pouzdan partner, koji sa posebnom posvećenoštu obavlja ugovorene usluge.

U okviru logističkih kapaciteta INTER WM d.o.o. u Krnjači raspolažemo kancelarijskim prostorom i asfaltnim parkingom za vozila, koji je zaštićen savremenom protivgradnom zaštitom. Svi kapaciteti su obezbeđeni i fizičko tehničkim obezbeđenjem.  

U našem dosadašnjem potrfoliju se nalaze autokuće kao što su Kia, Hyundai, Renault, Nissan, Dacia, Lada, Ssang Yong.